drukuj stronę
Cukier Diamant
Numer: 94K003X

Cena netto:
16.15 (cena brutto: 17.44)
Towar dostępny jedynie na zamówienie. Zapytaj (zamowienia@crosart.pl) o termin realizacji zamówienia.
Zapytaj sprzedawcę: zamowienia@crosart.pl
cukier kostka DIAMANT to rafinowany i skrystalizowany cukier biały, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki
- wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru
- cukier w kostkach stosowany jest do słodzenia gorących napojów
- waga jednostkowa netto 1 kg
-
- Alergeny ?
- Zboża zawierające gluten Nie
- Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
- Jaja i produkty pochodne Nie
- Soja i produkty pochodne Nie
- Ryby i produkty pochodne Nie
- Łubin i produkty pochodne Nie
- Gorczyca i produkty pochodne Nie
- Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
- Seler i produkty pochodne Nie
- Mięczaki i produkty pochodne Nie
- Orzechy Nie
- Skorupiaki i produkty pochodne Nie
-
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
-
- Wartość odżywcza ?
- Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g
- Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
- Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Wielkość porcji 1000 g
- Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
- Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) 0 g
- Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g
- Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
- Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
- Inne informacje o zawartości ?
- Zawiera substancje konserwujące Nie
-
Dodatkowe informacje:
cukier kostka DIAMANT to rafinowany i skrystalizowany cukier biały, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru cukier w kostkach stosowany jest do słodzenia gorących napojów waga jednostkowa netto 1 kg Alergeny » Zboża zawierające gluten Nie Dwutlenek siarki i siarczyny Nie Jaja i produkty pochodne Nie Soja i produkty pochodne Nie Ryby i produkty pochodne Nie Łubin i produkty pochodne Nie Gorczyca i produkty pochodne Nie Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie Seler i produkty pochodne Nie Mięczaki i produkty pochodne Nie Orzechy Nie Skorupiaki i produkty pochodne Nie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Wartość odżywcza » Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Wielkość porcji 1000 g Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) 0 g Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g Inne informacje o zawartości » Zawiera substancje konserwujące Nie
drukuj stronę